Buna ziua!Am pierdut un proces pe fond si intentionez sa fac apel.Va rog sa-mi spuneti care este termenul limita,avand la dispozitie 30 de ''zile de la comunicare''.
Nu am primit nici-o hotarare sau instiintare acasa.Procesul a fost acum 25 de zile.Sa astept hotararea sau?Multumesc anticipat!
Termenul de apel curge de la data comunicarii sentintei respective la domiciliul dvs sau in cazul domiciliului ales la sediul profesional al avocatului care v-a reprezentat in proces.In ultimii ani datorita volumului mare de munca redactarea unei hotarari si comunicarea acesteia dureaza luni de zile iar in unele cazuri chiar mai mult.
Asteptati comunicarea la adresa dvs.,termenul de apel curge de la comunicare care este data postei de la adresa destinatarului,termenul se calculeaza pe zile libere adica,nu se iau in calcul ziua in care incepe sa curga termenul si nici ziua in care se implineste, daca se implineste intr-o zi de sarbatoare legala se prelungeste pana la prima zi lucratoare.
Termenul de apel
simonaiulia
daca o hotarare a fost data pe 10 decembrie 2014 si are drept de apel 30 zile de la comunicare , cum se considera cele 30 zile ? calendaristice sau lucratoare ... (vezi toată discuția)