avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartamentare o casă cu 3 moștenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartamentare o casă cu 3 moștenitori

Cum se face o Apartamentare a unei case cu 3 moștenitori ( 2 frați și mama) in 50% unui frate și 50% celuilalt și cit costa procedura?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:51, 26 Octombrie 2016
Eu cred ca trebuie sa reformulati si sa spuneti exact ...cu cuvinte despre ce e vorba. Sunt trei mostenitori dar 2 dintre ei au cote fiecare de 50%? adica intregul nu e de 100% caci al treilea ce cota ar avea? Ce inseamna apartamentare in mintea dvs? Dintr o fusta nu se poate face palton.
Apartamentarea este atunci cand o constructie se imparte in spatii separate de locuit , adica in mai multe locuinte, cum ar fi un bloc....Constructia trebuie sa se preteze la asa ceva. Daca avem o casa cu trei camere, o singura intrare, o singura toaleta si bucatarie cum vreti sa apartamentati?
Partajarea este o alta operatiune...
Deci...spuneti pe romaneste ce vreti de fapt.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire zdanut zdanut Daca poate cineva sa-mi dea un sfat. Este o problema de mostenire. Suntem o sora si un frate. Eu sunt necasatorita, Fratele este casatorit,are sotie si 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune al1n al1n Suntem trei frati. Parintii nostri au avut un apartament de doua camere confort 1 decomandat, proprietate personala. In anul 2002 parintii au donat cu act de ... (vezi toată discuția)
Dreptul unui coproprietar cipriang4s cipriang4s Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu ... (vezi toată discuția)