avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Parti comune
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Parti comune

Buna ziua,va contactez pentru a ma ajuta cu o problema.Locuiesc la parter in sectorul 4 intr-un bloc care nu are subsol si toate capetele de coloana si tevile trec prin apartamentul meu.Acum 2 ierni s-a fisurat coloana de caldura la mine in casa si administratorul a trimis pe cineva care a "cârpit" teava cu un colier.In aceasta vara am renovat apartamentul si am intrebat daca asociația poate schimba tevile pt ca toate stateau sa bubuie in urmatoarea iarna cand dadeau drumul la caldura. Mi s-a spus ca repara doar o bucata din fiecare teava cu probleme,adica puneau doar o bucata ca un petic.O bataie de joc...zic eu.Am schimbat toata instalatia sanitara pe banii mei si as dori sa stiu daca pot recupera banii sau o parte din ei si cum pot pune problema asociației,dat fiind faptul ca de acele tevi depind si vecinii mei pana la ultimul etaj. Va mulțumesc,cu respect Iordanescu Roxana.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 26 Octombrie 2016
Buna ziua,
Sper ca aveti acte care sa stabileasca cert valoarea tevilor si manoperei de schimbare si de refacere a pardoselei.
Daca da, veti notifica in scris asociatia cu privire la valoarea acestor lucrari solicitand sa va plateasca contravaloarea lor.
Daca refuza ii actionati in instanta.
Daca instalatia in discutie este parte comuna,atunci responsabilitatea intretinerii si repararii apartine in exclusivitate asociatiei de proprietari
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa analizeze situatia,sa verifice responsabil starea tehnica a partii comune de instalatii si sa dispuna masurile necesare remedierii/inlocuirii
Ce instalatie sanitara ati inlocuit ?
Daca intentionati sa executati reparatii la parti comune din imobilul de locuit in comun,initial asigurati-va acordul asociatiei de proprietari care sa constate necesitatea lucrarii sa dea acord scris ca accepta executarea lucrarii de catre locatar cu recuperarea ulterioara a c/v lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu reparații coloană apă în bloc adrianfltm adrianfltm Bună ziua, În apartamentul în care stau ( chiriaș, dar nu cred că e relevant pt situația de mai jos ) au apărut , aproximativ acum o lună pete și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația ... Under Under Bună ziua! De 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația de incalzire, caloriferele sunt reci. În toată aceasta perioada am plătit căldură ... (vezi toată discuția)
Reparat teava comuna ciungu ciungu Daca un proprietar a reparat teava comuna, facutura se emite pe numele lui sau a asociatiei. (vezi toată discuția)