avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare sume banesti
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare sume banesti

In anul 2010 am depus la un birou de executori judecatoresti dosarul pentru recuperarea sumelor depuse la FNI in anul 2000.
De la acea data si pana in prezent, angajatii biroului mi-au comunicat ca mai va dura ceva timp, deoarece in fata mea exista o firma care mai are de recuperat o suma foarte mare de bani.
Ce pot face in aceasta situatie pentru ca biroul sa-si onoreze contractual incheiat?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:55, 26 Octombrie 2016
Trebuie sa staruiti in scris la biroul executorilor judecatoresti,atentie la termenul de prescriptie de 3 ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit de romtelecom AndreeaDUA AndreeaDUA Buna seara, m-ar ajuta foarte tare un sfat sau niste lamuriri mai degraba. In 2008 am incheiat pe numele tatalui meu un contract cu cei de la Romtelecom pt ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare silita teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua, vin si eu cu o intrebare, am o executare silita de 3.265 lei din care cheltuieli de executare 987 lei, am solicitat biroului de executare documente ... (vezi toată discuția)