avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire penala

Buna ziua,as dori sa aflu ce se poate intampla in cazul neprezentarii in urma primirii unei citatii la judecatorie pentru confirmare renuntare urmarire penala. Pot vedea undeva sentinta sedintei in cauza care a avut loc astazi? Daca a ramas in pronuntare ce inseamna? Multumesc mult. Imi cer scuze daca nu am ales bine categoria,rog moderatorii sa modifice.
Daca ati fost legal citat se judeca fara prezenta dvs, intrati pe portalul instantelor de judecata si vedeti acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare Gio12 Gio12 Buna ziua,in cazul neprezentarii in urma unei citatii pentru confirmarea renuntarii urmaririi penale in calitate de intimat ce urmari ar avea? Inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare viorelv viorelv Am fost citat la judecatorie pentru confirmare renuntare la urmarirea penala , am fost intrebat de catre judecatorul de camera preliminara daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala andreivanx andreivanx Buna ziua, in 2015 sa iscat un scanadal in si sa spart un geam si o oglinda la masina. Anul trecut am fost citati sa platim persoanelor paguba si se incheie ... (vezi toată discuția)