avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatie de intretinere

Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu exercitarea obligatiei de intretinere minor in natura. Instanta a stabilit ca obligatia de intretinere sa fie exercitata in natura. Fosta sotie refuza sa comunice in legatura cu aceasta. Am trimis prin curierat cele cumparate copilului luna de luna dar fosta sotie refuza sa ridice bunurile. Cand sa le duc bunurile la domiciliul copilului acesta nu mai raspunde. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:00, 26 Octombrie 2016
Aveti raspunsurile de la curier? mailurile in care va anuntati fosta sotie sa ridice bunurile? Faceti plangere la politie pentru incalcarea hotararii judecatoresti. Cat mai rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de intretinere in natura ContSters332562 ContSters332562 Prin sentinta civila, instanta a stabilit ca obligatia de intretinere minor sa fie exercitata in natura. Fosta sotie nu este de acord cu aceasta masura ... (vezi toată discuția)
Obligatie intretinere minor ContSters332562 ContSters332562 Am nevoie de ajutor. Dupa divort s-a stabilit ca obigatie de intretinere minor sa se exercite in natura. Daca aceasta obigatie nu este exercitata, se incalca ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara marianapodaru2009 marianapodaru2009 Buna ziua, Putem sa dam in judecata pe fostul socru, care in baza procurii generale are dreptul de a ridica pensia alimentara a minorului ( avand in vedere ... (vezi toată discuția)