Buna ziua.
O societate comerciala extrase dintr-o plaja balast 0-63. O parte il vinde si o parte il prelucreaza. Are permis de exploatare si abonament de exploatare. Plateste la stat redeventa, taxa pe prospectiuni, si taxa catre Apele Romane.
1. Pentru produsul care il vinde (balast), trebuie si o aprobare de pret de la Finante? Daca da, trebuie si pentru produsele care rezulta din prelucrarea balastului sau numai pentru balast?
2. Trebuie o aprobare de preturi si pentru balastul care se consuma pe diverse lucrari?
3. Daca da, care sunt consecintele pentru ca societatea nu are acel aviz de la finante?
E vorba de ordonanta 36/2001.
Vanzare srl-d
gargamella
buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.