avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pret autorizat balast
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pret autorizat balast

Buna ziua.
O societate comerciala extrase dintr-o plaja balast 0-63. O parte il vinde si o parte il prelucreaza. Are permis de exploatare si abonament de exploatare. Plateste la stat redeventa, taxa pe prospectiuni, si taxa catre Apele Romane.
1. Pentru produsul care il vinde (balast), trebuie si o aprobare de pret de la Finante? Daca da, trebuie si pentru produsele care rezulta din prelucrarea balastului sau numai pentru balast?
2. Trebuie o aprobare de preturi si pentru balastul care se consuma pe diverse lucrari?
3. Daca da, care sunt consecintele pentru ca societatea nu are acel aviz de la finante?
E vorba de ordonanta 36/2001.

Alte discuții în legătură

Amenda + confiscare suma ccrdgn ccrdgn O societate este sancţionată contravenţional, în temeiul OG 36/2001, cu amendă cu ... lei şi confiscarea sumei de .... reprezenând "sumele încasate ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl-d gargamella gargamella buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie iarina_73 iarina_73 BUna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor intocmit de catre Apele ... (vezi toată discuția)