avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de intretinere

Buna seara,revin cu o intrebare .Cum as putea sa retrag o persoana care sa oferit de buna voie sa vina ca martor intr-un proces civil si care acum sa razgandit pe motiv ca nu ii dau voie copii ei deoarece ei sunt de alta religie ,fara a pereclita relatiile dintre noi.

Alte discuții în legătură

Daune morale, m-a facut talhar in fata instantei camptour camptour Buna ziua, in cursul unei sedinte de judecata, unde eram parte (reclamant pentru stabilirea programului de vizita pt minori), avocatul paratei (fostei ... (vezi toată discuția)
Probe spg77 spg77 In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa imi recunosc copilul? Victor Marius Victor Marius Am avut o aventura cu un sfarsit cam urat.A ramas insarcinata ....si am aflat de sarcina ei undeva pe la 6-8 luni(a crezut ca o sa renunt la familia mea daca ... (vezi toată discuția)