avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii Provident

Buna seara în urma cu ceva timp am împrumutat o sumă de bani de la Provident,o perioada am plătit apoi nu am mai putut plăti.Dosarul a ajuns la departamentul juridic de la PROVIDENT de unde niște domni simpatici îmi recomanda sa îmi vând ceva lucruri de prin casa pentru a îmi achita creditul.As dori să știu care vor fi pași urmatori,adica la ce mă pot aștepta în continuare
.Va Mulțumesc,o seara buna
Cel mai recent răspuns: Emilia7878 , utilizator 17:33, 27 Octombrie 2016
Exista posibilitatea sa fiți executat silit prin poprire pe salariu sau sa vi se vândă din bunuri pana va achitați de datorie. Încercați sa ajungeți la o înțelegere de plata cu creditorul pt a evita executarea silita.
Buna seara ,bunuri nu am pe numele meu din păcate absolut nimic ,sunt recent angajată adică am o săptămână si 3luni sunt de proba.Ideea este că ei îmi cer să plătesc minim 300 de roni pe luna ,2,3luni iar apoi chiar 500 ca să sting datoria cat mai repede.Pot face o cerere scrisă către avocatul unde a ajuns dosarul pentru a stabili o sumă mai mică.Va mulțumesc o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale ionut709 ionut709 Buna ziua.Am un credit de nevoi personale la banca, am intarziat 100 de zile cu plata ratelor, nu au facut oprire pe salariu meu, nici girantului pe ... (vezi toată discuția)
Datornic servicii telefonie Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara! Ma confrunt cu o situatie care i se putea intampla oricui,am o restanta neplatita la un furnizor de telefonie mobila pe care nu am achitat-o din ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)