Asa cum spune si titlul, as vrea sa stiu daca dreptul de proprietate poate fi scos de catre mama mea, care are drept de uzufruct pe o garsoniera unde sunt trecuta ca fiind nud proprietar. Ea vrea sa ma dezmosteneasca deoarece nu mai vreau sa tin legatura cu parintii mei care m-au terorizat si abuzat emotional ani buni la rand si nu s-au comportat ca niste parinti normali, ei avand totodata niste probleme psihice destul de grave. In fine, astea sunt detalii care nu stiu cat conteaza dar ma intereseaza daca poate si cum? Multumesc anticipat.
Buna seara,
Sa inteleg ca v-a vandut dumneavoastra garsoniera cu clauza de uzufruct sau uzufruct si intretinere?
Daca e numai cu uzufruct e mai complicat avand in vedere ca trebuie sa se adreseze instantei si sa aiba niste temeiuri foarte solide.
Mai e ceva, nu uitati ca mama este mama. Avand in vedere ca este mai in varsta decat duneavoastra mai iertati si treceti si dumneavoastra cu vederea ca o avea si varsta influenta ei.
Toti vom ajunge la o anumita varsta si cine stie ce ne ofera Dumnezeu?!
Mai ganditi-va.
Din pacate, nu pot sa trec cu vederea comportamentul ei. Problemele psihice pe care le are nu-i influenteaza chiar asa de tare judecata fiind o persoana foarte narcisista iar traumele prin care am trecut sunt inca din copilarie si se datoreaza lor. Cat de Dumnezeu, ma scuzati dar sunt atee si nu vreau sa aud de fiinte mitologice si inexistente.
Ea are doar drept de uzufruct fara intretinere, iar eu sunt trecuta ca nud proprietar. Deci ca sa ma scoata din contract trebuie sa ma dea in judecata pe motiv ca nu mai tin legatura cu ei? Se poate sa se scoata dreptul de proprietar pe un motiv atat de absurd?
Cred ca ea v-a vandut dvs si doar daca ar putea anula acel contract ar putea reintra in proprietatea garsonierei.
Motive de nulitate oricum pot fi altele, nicidecum ca nu tineti legatura.
Nu mi-a vandut garsoniera, vrea sa ma dezmosteneasca din pur teribilism si ambitie ca nu vreau sub nici o forma sa mai tin legatura cu ei. Nu exista nici un contract care sa arate ca mi-a vandut garsoniera sau sa scrie in contractul de vanzare cumparare ceva de intretinere.