avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate scoate dreptul de proprietate de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate scoate dreptul de proprietate de catre uzufructuar?

Asa cum spune si titlul, as vrea sa stiu daca dreptul de proprietate poate fi scos de catre mama mea, care are drept de uzufruct pe o garsoniera unde sunt trecuta ca fiind nud proprietar. Ea vrea sa ma dezmosteneasca deoarece nu mai vreau sa tin legatura cu parintii mei care m-au terorizat si abuzat emotional ani buni la rand si nu s-au comportat ca niste parinti normali, ei avand totodata niste probleme psihice destul de grave. In fine, astea sunt detalii care nu stiu cat conteaza dar ma intereseaza daca poate si cum? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
justme890, utilizator
Cel mai recent răspuns: justme890 , utilizator 22:11, 27 Octombrie 2016
Multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit si sper sa fie asa.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
justme890, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce situatii se mostenesc datoriile parintilor justme890 justme890 Sunt singurul copil la parinti si din motive diverse, refuz sa mai tin legatura cu ei. As vrea sa stiu daca datoriile pe care le vor face ei in timpul vietii ... (vezi toată discuția)
Evacuare - uzufruct viager flory104 flory104 Am devenit proprietara de apartament in 2009 prin vanzare - cumparare, de la parintii mei catre mine, in contract avand uzufruct viager fiecare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)