Nomenclatura administrativa a unei instante a refuzat sa raspunda la o cerere. Deoarece prin aceasta s-au incriminat penal si am precizat aceasta in cererea reintrodusa, cf. art. 11 din OUG 27/2002 “În cazul în care prin petitie sunt sesizate anumite aspecte din activitatea unei persoane, aceasta nu poate fi solutionata de persoana în cauza sau de catre un subordonat al acesteia” nu mai au dreptul sa se adreseze acestei cereri
Intrebarea e care este institutia superioara administrativ instantelor. Din Constitutie si Legea 304/2004 stiu ca ICCJ este. Stiti altfel?
EDIT 1: am gasit unul dintre raspunsuri:
art. 5 din Legea 304/2004
Ministerul Justiţiei asigură buna organizare şi administrare a justiţiei ca serviciu public.
Daca este vorba despre un litigiu,singura cale legala este utlizarea cailor de atac legale:recurs,contestatie in anulare,revizuire.Nu este foarte clar obiectul cererii,adica cum"nomenclatura administrativa a unei instante refuza sa raspunda la o cerere"?
Obiectul cererii este comunicarea unei inregistrari audio de sedinta. "Judecatorul" a intervenit de 4 ori falsificand raspunsul deoarece crede ca astfel isi musamalizeaza infractiunile, iar eu voi folosi aceste refuzuri in raspunderea delictuala impotriva sa drept recunoasterea delictelor, dar vreau sa obtin si inregistrarea iar conducatorul institutiei raspunde pentru legalitatea raspunsului
Intrebarea e cine raspunde administrativ dincolo de presedintele instantei daca acesta e complice la abuz si n-are dreptul sa raspunda la cerere