avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lerarhia administrativa a instantelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lerarhia administrativa a instantelor

Nomenclatura administrativa a unei instante a refuzat sa raspunda la o cerere. Deoarece prin aceasta s-au incriminat penal si am precizat aceasta in cererea reintrodusa, cf. art. 11 din OUG 27/2002 “În cazul în care prin petitie sunt sesizate anumite aspecte din activitatea unei persoane, aceasta nu poate fi solutionata de persoana în cauza sau de catre un subordonat al acesteia” nu mai au dreptul sa se adreseze acestei cereri

Intrebarea e care este institutia superioara administrativ instantelor. Din Constitutie si Legea 304/2004 stiu ca ICCJ este. Stiti altfel?

EDIT 1: am gasit unul dintre raspunsuri:

art. 5 din Legea 304/2004
Ministerul Justiţiei asigură buna organizare şi administrare a justiţiei ca serviciu public.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 04:48, 28 Octombrie 2016
Daca este vorba despre un litigiu,singura cale legala este utlizarea cailor de atac legale:recurs,contestatie in anulare,revizuire.Nu este foarte clar obiectul cererii,adica cum"nomenclatura administrativa a unei instante refuza sa raspunda la o cerere"?
Obiectul cererii este comunicarea unei inregistrari audio de sedinta. "Judecatorul" a intervenit de 4 ori falsificand raspunsul deoarece crede ca astfel isi musamalizeaza infractiunile, iar eu voi folosi aceste refuzuri in raspunderea delictuala impotriva sa drept recunoasterea delictelor, dar vreau sa obtin si inregistrarea iar conducatorul institutiei raspunde pentru legalitatea raspunsului

Intrebarea e cine raspunde administrativ dincolo de presedintele instantei daca acesta e complice la abuz si n-are dreptul sa raspunda la cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea civila delictuala Stefan19888 Stefan19888 Buna ziua , merita actionarea politistului si inspectoratului de politie pentru *raspunderea civila delictuala* ? Daca am reusit anularea unei amenzi pe ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta ContSters109653 ContSters109653 Care este diferenta dintre \"judecatorie\" si \"tribunal\". Exista \"tribunalul muncii\" ? Cum se impart procesele ? Ce sectii exista (de exemplu : contencios ... (vezi toată discuția)
Cale de atac neprecizata- motivare inadmisibilitate? eusaisapte eusaisapte am mai gasit o probabila hiba in lege. Daca nu precizez ce fel de cale de atac formulez, care este motivatia de drept a inadmisibilitatii acestei cai de ... (vezi toată discuția)