avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

luare in spatiu

Buna ziua.Am luat o persoana in spatiu.unde trebuie sa o declar,sa nu am probleme?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:08, 30 Octombrie 2016
nicaieri.
Ce intelegeti prin,,am luat o persoana in spatiu,,? I-ati facut acte? O resedinta la adresa dvs., ori un nou act de identitate? Gazduirea unei persoane, în mod neîntrerupt, pe o perioada mai mare de 30 de zile, fara obtinerea de catre aceasta a vizei corespunzatoare de domiciliu sau de resedinta se pedepseste conform legii cu amenda cuprinsa intre 75-150 lei.
Scuze,da i-am facut buletin.
Daca i-ati facut buletin ati declarat-o deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu ruxandram ruxandram Buna ziua, Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu. Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite. Cum ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)