avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca- prima de la stat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca- prima de la stat

Buna ziua.
Am deschis un cont la Raiffeisen, Banca pentru locuinte in august 2014. Am cerut un extras de cont in aceasta luna, octombrie 2016. Prima de stat, cei 25% imi apare o singura data, pentru 2014. Am cerut lamuriri, de ce pentru 2015 nu mi s-a acordat aceasta prima. Nu mi se raspunde la intrebare. Nici de la Bucuresti macar. Insa comisioanele lor sunt calculate...Multumesc.

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata redenumit "comision prestari servicii" la banca transilvania Florin1968 Florin1968 Buna seara, am avut un credit la banca Transilvania pe care l-am refinantat cu un credit de la Raiffeisen. In momentul cand am mers la banca pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)
Conturi nefolosite la banca,cheltuieli cu ele EllaG EllaG Buna ziua! Acum ceva timp,prin 2008,tatal meu a deschis 2 conturi la BRD pentru mine si fratele meu ,pentru a primi acolo alocatia. Din spusele lui,a facut ... (vezi toată discuția)
Deduceri din impozitul pe salariu pt sumele economisite in cadrul contractului de economisire-creditare pt locuinte addi68 addi68 Am incheiat acum 2 ani un Contract de economisire-creditare pt locuinte la BCR Banca pt Locuinte. Functionara de acolo mi-a spus atunci ca statul contribuie cu ... (vezi toată discuția)