avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calculare gresita a sumelor in dosarul de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Calculare gresita a sumelor in dosarul de executare silita

Buna ziua,
Am un dosar de executare sila referitor la un credit bancar, problema e ca suma datorata este gresita. Am cerut bancii sa recalculeze suma conform unei decizii judecatoresti prin care se eliminau mai multe comisioane si dobanzi din contractul de credit. Pana sa primesc acest raspuns executorul a inceput actiunea de executare silita pe toata suma, desi banca a decis ca imi va returna suma castigata anterior in instanta.

Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:32, 27 Octombrie 2016
Faceti contestatie la executare si anexati si raspunsul bancii cu calculul corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila bancară Rhib1970 Rhib1970 Am câștigat procesul cu banca definitiv, cui trebuie să mă adresez pentru a afla suma corectă de restituit de către bancă. Deoarece nu am încredere în ... (vezi toată discuția)