avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Expertiza contabila bancară
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Expertiza contabila bancară

Am câștigat procesul cu banca definitiv, cui trebuie să mă adresez pentru a afla suma corectă de restituit de către bancă. Deoarece nu am încredere în calculele făcute de bancă. Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Rhib1970 , utilizator 14:22, 9 Noiembrie 2019
Ce fel de proces ați câștigat, dacă nu cunoașteți suma care trebuie recuperată`?

Nu puteți pune în executare o decizie judecătorească, dacă dispozitivul nu este clar.
Banca debitoare poate face contestație la executare, invocând lipsa soldului care ar trebui recuperat.
În hotărâre este specificat ce comisioane și dobânzi trebuiesc recalculate și perioada. Această operațiune este în obligația băncii de a o face, dar pentru siguranța mea vreau să o fac și eu prin intermediul unui expert contabil.

Dapix a scris:

Ce fel de proces ați câștigat, dacă nu cunoașteți suma care trebuie recuperată`?

Nu puteți pune în executare o decizie judecătorească, dacă dispozitivul nu este clar.
Banca debitoare poate face contestație la executare, invocând lipsa soldului care ar trebui recuperat.

La documentele băncii nu poate avea acces nici un expert contabil extern.
Nu va permite instituția bancară pe cineva străin, la documentele sale.
Pot apela la un executor dacă am dubii privind calculul...

Dapix a scris:

La documentele băncii nu poate avea acces nici un expert contabil extern.
Nu va permite instituția bancară pe cineva străin, la documentele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare gresita a sumelor in dosarul de executare silita robertdamoc robertdamoc Buna ziua, Am un dosar de executare sila referitor la un credit bancar, problema e ca suma datorata este gresita. Am cerut bancii sa recalculeze suma conform ... (vezi toată discuția)
Recuperare comision castigat in instanta, retras pe motiv de executare silita. pedross pedross Buna ziua. sunt implicat litigiu bancar si anume: in urma unui credit in chf de achizitionare a unui apartament si dupa 10 ani de plata nu am mai putut achita ... (vezi toată discuția)
Repartizare chelt avocat cmd_ro cmd_ro Cum se repartizeaza cheltuielile cu onorariul avocatului , la toti locatarii sau numai locatarului care este dat in judecata pentru restanta ? (vezi toată discuția)