avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare comision castigat in instanta, retras pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare comision castigat in instanta, retras pe motiv de executare silita.

Buna ziua. sunt implicat litigiu bancar si anume: in urma unui credit in chf de achizitionare a unui apartament si dupa 10 ani de plata nu am mai putut achita ratele.am dat banca in judecata pentru denominare, dobanzi , comisioane si in urma acestui proces am castigat prin hotarire judecatoreasca in iulie 2019 numai un comision de procesare de 1800 chf. banii au fost virati in contul cu care se faceau platile pentru plata ratelor. din anumite motive nu am retras la timp acel comision de procesare si intre timp am fost dat la executor iar banii au fost retrasi in luna martie 2020 de acea banca pe motivul ca soldul creditor de incadreaza in categoria depozitelor eligibile . vreau sa stiu daca se mai pot recupera acei bani -comision?
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2021
pedross, utilizator
Cel mai recent răspuns: pedross , utilizator 19:53, 11 Martie 2021
pai daca sunteti in executare silita, ce sa mai recuperati ?
acel comision. nu era normal ca sa pot ''beneficia ''de acel comision castigat in instanta?
ati recuperat o suma de bani, v-a intrat in cont si gata, ati terminat acel proces.
sunteti un executare silite pt ca nu ati platit, aveti o suma in cont, v-o ia.
executorul nu v-a luat comisionul, v-a luat banii aflati in cont, cred ca intelegeti.
banii au fost luati de catre banca respectiva in martie anul trecut inainte de a se trece la executarea propriuzisa care s-a demarat in luna mai.nu stiu cat de corect este?iar in prezent sunt in suspendare de la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces clauze abuzive banca si denominare - o singura actiune?? valicu80 valicu80 Buna ziua, am facut un credt ipotecar in anul 2007 la Credit Europe Banc pe 30 ani. Analizand graficul de rambursare am vazut un comision de administrare lunar ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)