avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri parlamentare 2016 - cine se ocupa de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri parlamentare 2016 - cine se ocupa de organizarea secțiilor de votare?

Buna ziua,
Imi poate spune cineva cine se ocupa de organizarea secțiilor de votare ? Primăria?
Dacă prefectul județului este de la un anumit partid, atunci membrii comisiei de votare sunt de la acel partid?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:14, 27 Octombrie 2016
Buna seara,
Ministerul Afacerilor Interne in tara si Ministerul Afacerilor Externe in extern!
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre referendum lupu mihaela lupu mihaela buna seara.... am o intrebare, daca sunt functionar public, pot participa in comisie la referendum , fara sa am probleme;mentionez ca trebuie sa completez o ... (vezi toată discuția)
Membru in comisia de votare rataxen rataxen buna ziua. un functionar public care nu este membru al unui partid politic poate fi delegat membru din partea unui partid in comisia de votare?? (vezi toată discuția)
Revocarea presedintelui sectie de votare zolimaier zolimaier Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: am fost numit definitiv in functia de presedinte al unei sectii de votare, iar joi (31.05.2012) am ... (vezi toată discuția)