Buna seara,
va rog sa-mi raspundeti daca stiti ce trebuie sa fac in situatia mea.Am o casa trecuta pe numele socrului meu (din motive de faliment).Am sot si 2 copii.Cum poate redeveni a mea sau a familiei mele.Vreau sa o renovez si sa fiu sigura ca ramane in familia mea.Testament sau alt act notarial?Multumesc mult!
Informatiile oferite de dvs. sunt sumare, foarte sumare. Nu se poate emite o parere fara o analiza a situatiei de fapt cu privire la familia dvs., a socrului, termene incidente, s.a.m.d.
Daca nu doriti sa devoalati informatiile, va trebui sa cautati un jurist sa va analizeze situatia.
Daca socrul vă face testament si mai are si alti descendenti, testamentul poate fi atacat.
Daca socrul nu vă face testament si nu mai are si alti descendenti, oricum bunurile vă revin.
Daca socrul vă face donatie si mai are si alti descendenti, donatia poate fi atacata.
Daca socrul nu vă face donatie si nu mai are si alti descendenti, oricum bunurile vă revin.
Daca socrul vă face act de vanzare trebuie sa platiti pretul ori sa-l puneti la dispozitie prin banca.
De asta am zis ca vă trebuie un jurist care sa vă analizeze situatia, in concret.
Partaj
missx
Parintii mei vor sa treaca averea pe numele meu si al sotului meu . In caz de divort ce drepturi are copilul sotului meu si respectiv mama acestuia copil ... (vezi toată discuția)