avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legat de normele penale ale Companiei Facebook!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legat de normele penale ale Companiei Facebook!

Buna seara! Doresc sa aflu legile, drepturile ca utilizator si normele penale ce imi sunt interzise sa le incalc fata de compania Facebook din perspectiva unui simplu utilizator.

Am rasfoit Google-ul si am citit termenii , conditiile si principiile companiei Facebook si presupun ca nu le-am inteles exact cum ma asteptam... ~ sunt prezentate intr-un mod informativ foarte prost ~ ori nu am stiut eu unde sa caut..

Precizez ca am 17 ani si m-ar interesa sa incep sa-mi castig niste "banuti" foarte pretentiosi in diverse subcategorii ale Social Media din Romania (scopul meu fiind foarte putin important pentru restu' ~Asigurea unui plan financiar de studii pentru viitor~ ).

Nivelul meu de experienta sau cunostinte fata de Drepturile si Legile Penale este egal cu zero...

Incercarea mea de a va prezenta perspectiva acelui "pusti" , ce il intereseaza sa stea "visator" asupra viitorului sau , este de intelege "ambitia lui prosteasca" de a se "juca" cu propria lui libertate.

Mai pe scurt... Doresc sa aflu (intr-un scop educativ) acele "legi" scrise negru pe alb , scurt si la obiect despre ilegalitatile aduse in vigoare pana in prezent in legatura cu "Internet-ul".


Multumesc anticipat celui ce imi va raspunde! M-as bucura tare mult daca acel raspuns va fi redimensionat dintr-o perspectiva mai matura pentru o minte de "pusti" .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:15, 27 Octombrie 2016
Facebook nu are "norme penale". Serverele Facebook din SUA si Irlanda se supun legislatiei din statele respective, plus de ex. a hartui un cetatean domiciliat in Romania se poate supune legislatiei romanesti.

Pe scurt, pe Facebook este interzisa spamuirea. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate sau trimiterea in masa de mesaje de orice fel este interzisa. Cei care vor sa faca reclama prin Facebook trebuie sa faca reclama prin compania Facebook (deci sa semneze contract cu compania respectiva si sa cumpere publicitate).

Deci este interzis sa promovezi marci/firme pe Facebook fara acordul companiei. Sanctiunile in general nu sunt penale, dar poti primi interdictie definitiva pe Facebook sau poti ramane fara abonament la internet (si platesti abonamentul in continuare, pentru ca ti se opreste internetul din cauza ca faci abuz de el).

Alte chestiuni care constituie infractiuni in afara Facebook-ului constituie infractiuni si daca le faci prin Facebook (de ex. escrocherii sau raspandit virusi).

Deoarece prin Facebook operezi in n-spe tari, nu o sa explic aici legislatiile a 50 de tari.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face Silber Silber Buna seara, am si eu o problema, de cateva lunii ma suna un tip si zi si noapte, imi vorbeste urat si ma ameninta. Acum si-a pus si prietenii sa ma sune, ... (vezi toată discuția)
Este legala manipularea siteului facebook IoanaMCI IoanaMCI Este legala manipularea siteului facebook in scopul obtineri de profit furnizand servicii de promovare altor companii? (vezi toată discuția)
Unsolicited e-mail - definitia spamului? Pixelut Pixelut M-ar interesa sa aflu care este situatia mesajelor nesolicitate postate pe bloguri sau forumuri, avand in vedere ca aceste spatii sunt considerate publice. (vezi toată discuția)