avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tutela
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tutela

cum obtin tutela de la un parinte bolnav de dementa ;cat dureaza ca timp in ins
tanta;trebuie parintele deplasat merge greu in cadru, la institutiile statului
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:40, 28 Octombrie 2016
Actiune in instanta de la domiciliul bolnavului/ incapabilului. Părțile vor fi citate. Pe parcursul judecarii cauzei persoana a carei tutela se doreste a se obtine va fi reprezentată prin curator. Durata estimată între 6 luni si 1 an in functie de complexitatea probatoriului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore bolnav alzheimer bibliopod bibliopod As dori sa stiu cum este reprezentat cel pus sub interdictie la proces daca este imobilizat si nu are discernamant fiind bolnav Alzheimer in stare grava. Mai ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Tutela pentru persoane cu handicap andra_dragan andra_dragan Buna ziua .....bunica mea este bolnava de aiselhmer si am fost la centrul de diagnosticare a pers cu handicap si i sa dat gradul1+(cu iînsoțitor) si ... (vezi toată discuția)