avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire ...

Actualmente sunt in Concediu Crestere Copil.
Contractul de munca actual este suspendat conform legii.
De curand am primit o oferta de angajare in conditii mult mai bune decat la angajatorul actual iar pentru inceput se va incheia un contract de munca determinat - 3 luni perioada de proba.
Pot mentine contractul de munca suspendat pe durata acestui nou contract determinat?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 30 Octombrie 2016
Aceasta valoare de 3189 este valoare bruta sau neta ?
Este vorba despre valoarea bruta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Ccc, cumul de contracte de munca Davidantonio Davidantonio Sunt coafeza și în urma cu un an am intrat în stimulent de inserție pana în 20 martie a.c când am suspendat contractul și am revenit în cic.Problema ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)