Bună ziua,am săvârșit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare iar în luna mai 2015 am terminat cu totul,iar acum câteva zile m-am înscris la școala de șoferi cerandumi-se cazierul și când am fost să-mi ridic cazierul surpriză mi sa spus sa vin în 3 zile pentru al ridica am rămas surprins și acuma urmează sa va întreb?
De ce încă nu am cazierul curat ??
În cei 5 ani nu am mai săvârșit nici o infracțiune,dar cazierul e încă pătat?
Îmi va afecta acest lucra la școala de șoferi?
Ce trebuie sa fac eu Petru a îl avea curat sau cine trebuie sa se ocupe de acest lucru?
Am nevoie de îndrumări,sfaturi și ajutorul dumneavoastră.
Va mulțumesc anticipat!!!
Dacă știți că nu ați comis alte fapte penale în termenul de încercare, ați achitat cheltuielile civile și ați respectat orice alte condiții impuse, dar cu toate acestea nu a operat reabilitarea dvs, probabil este necesar să faceți o cerere la instanță pentru constatarea reabilitării. Această cerere nu este o cerere de reabilitare judecătorească, ci doar pentru a se constata reabilitarea de drept și ulterior să aveți cazierul fără mențiuni.
Reabilitare
mutufast
am primit pedeapsa de 1 an inchsoare pentru savarsirea infractiuni de furt calificat. in baza art. 81 cod penal dispune suspendareaconditionata a executarii ... (vezi toată discuția)