avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestata amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestata amenda

Am contestat o amenda rutiera in 48 h de la primirea PV.Am pierdut procesul- mai pot achita jumatate din valoare.Daca da,in baza carui article?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:31, 28 Octombrie 2016
NU mai erste posibil,varianta corecta era sa achitati jumatate din cuantumul amenzii in termen de 48 h, sa formulati contestatie si in cazul in care castigati procesul puteati solicita restituirea sumei platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi de circulatie pentru probleme la redactarea pv Mihaela_Popovici Mihaela_Popovici Am primit pe 03.12.2016 o amenda pentru depasirea vitezei in judetul Mures, langa Sighisoara. Mergeam cu 79 km/h intr o zona de 50 km/h prost semnalizata. Azi ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda platita in 48 de ore daca am castigat plangerea contraventionala? ddianna ddianna Daca platesc amenda in 48 de ore, fac contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiei, castig, imi pot recupera banii?Cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)