avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lege transfer pamant mai aproape de resedinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lege transfer pamant mai aproape de resedinta

A existat cumva o lege , intre anii 1945-1960 , care sa permita cetateanului care avea pamant intr-o localitate si care din anumite motive s-a mutat intr-o alta localitate sa transfere suprafata de teren detinuta in localitatea unde a locuit initial in localitatea unde s-a mutat ulterior(mai aproape de resedinta)?
Din cate am inteles s-au efectuat astfel de stramutari/transferari de teren

Alte discuții în legătură

Cum recuperez terenul cu care a fost improprietarit bunicul? bogdaner bogdaner Buna ziua.In anul 1945 bunicul meu, care a decedat in februarie 2010, a fost improprietarit in urma reformei agrare din acel an.Pentru ca el s-a mutat in oras ... (vezi toată discuția)
Am nevoia de indrumarea dumneavoastra! bogdaner bogdaner In urma reformei agrare din 1945 bunicul a fost improprietarit cu 1,5000 ha pamant in TIganasi.Datorita faptului ca s-a mutat in oras cand s-a casatorit cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa 50 ani niccoo niccoo In 1960 bunicul a oferit tatalui meu, alaturi de casa lui, o suprafata de teren pe care a construit o locuinta, fara ca la acea data si ulterior sa faca act ... (vezi toată discuția)