avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Protectia consumatorului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Protectia consumatorului

Buna ziua, Am folosit serviciile unei firme de inchideri de terase, jaluzele si alte servicii, fiind cetatean repatriat si necunoscind anumite legi nu am incheiat un contract cu persoana respectiva. Toate serviciile necesita acum remedieri, contactez persoana de luni de zile imi promite ca vine si mereu sint scuze. Terasa curge, jaluzelele nu functineaza, etc. Are un site cu numarul de inregistrare, tot ce am ca dovada este telefonul care este acelasi de pe site, SMS care le-am trimis si fara raspuns. Ce sanse am daca fac plingere la protectia consumatorului or il chem in istanta?
Va multumesc,
Georgeta

Alte discuții în legătură

Factura incarcata la servicii telefonie laurentzyu24 laurentzyu24 Buna ziua, Numele meu este Laurentiu si de aproximativ o luna de zile ma confrunt cu o problema care la incept a parut sa fie o gluma dar acum tot a devenit ... (vezi toată discuția)
Reclamație emag Ana.maria15 Ana.maria15 Bună ziua ! Mă interesează unde pot face o reclamație/ caz de judecată pentru următoarea faptă: acum o lună am cumparat un anumit produs, iar prin ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)