avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Restaurant fara acordul vecinilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Restaurant fara acordul vecinilor

Lângă casa noastră s-a deschis un restaurant. Fără acceptul vecinilor, cu program prelungit până la 4 dimineața. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:48, 29 Octombrie 2016
Buna seara,
Nu trebuia acest acord.
Daca e zgomot solicitati interventia politiei.
În mod normal ar fi trebuit acceptul vecinilor pentru eliberarea autorizației de funcționare. Puteți face o solicitate către Primărie pentru a vă oferi informații despre autorizația de funcționare. După ce primiți aceste informații puteți să solicitați revocarea autorizației de funcționare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot! GABRI_EL GABRI_EL Imi puteti spune ce pot face pentru a fi retrasa autorizatia de functionare a unui bar care polueaza linistea vecinilor cu muzica provenita de la o orchestra ... (vezi toată discuția)
Restaurant, perete la calcan, gard comun Florym801709 Florym801709 Buna ziua, am o intrebare, am tot citit ca multa lume se confrunta cu o problema asemanatoare.... Lipit la calcan cu mine, s-a deschis un restaurant. Avem ... (vezi toată discuția)
Autorizatie restaurant fara acordul vecinului utilizatorstefan utilizatorstefan Buna ziua, In imobilul in care locuiesc functioneaza un restaurant. As dori sa stiu care este procedura de anulare a autorizatiei de functionare, in cazul in ... (vezi toată discuția)