avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declarare venituri la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declarare venituri la fisc

Buna seara.Angajatorul este obligat sa declare la fisc venitul obtinut din orele suplimentare si valoarea bonurilor de masa????Intreb acest lucru deoarece nu bat deloc sumele de pe fluturasul de salariu cu ce apare la fisc declarat(bine inteles la fisc mai putin decat pe fluturas),cu toate ca pe fluturas venitul obtinut pe orele suplimentare este impozitat cu cei 16%+cas,somaj;iar bonurile cu cei 16%.

Alte discuții în legătură

Cat se impoziteaza tichetele de masa gabyu85 gabyu85 salut lucrez la o companie in ploiesti si ni se acorda lunar si tichete de masa,pe fluturasul de salariu apare astfel: calculeaza salariu de baza cu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Rraa Rraa Bun ziua,la firma unde lucrez au inceput sa dea bonuri de masa din septembrie 2017,le-am cerut acum fluturasul si nu-mi apar tichetele trecute,am cerut ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)