avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... 2 locuri de munca timp de 3 ani. Cum se calculeaza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

2 locuri de munca timp de 3 ani. Cum se calculeaza vechimea?

Buna! Daca timp de 3 ani de zile am avut 2 locuri de munca in paralel si am cotizat la pensie si sanatate din ambele locuri, cum se considera aceasta perioada la calcularea anilor lucrati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 30 Octombrie 2016
3 ani ca vechime iar ca si contributii, se cumuleaza.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2016
Cris1971, utilizator
Suprapunerea de contracte individuale de munca va ajuta numai la o valoare mai mare a punctului de pensie nu si la un stagiu de cotizare mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca ! va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva ... IOHANNAR IOHANNAR Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva intrebari 1..Am lucrat in perioada 1988-1998 cu conventie civila , platindu-se lunar ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca gina68 gina68 Daca o persoana a avut in aceeasi perioada de un an doua contracte de munca cu norma intreaga la diferiti angajatori cum se calculeaza vechimea in munca pentru ... (vezi toată discuția)