avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor pentru o parte la rata pentru prima casa.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor pentru o parte la rata pentru prima casa.

Buna ziua,
intrebarea mea este urmatoarea:
-prietenul meu lucreaza in armata ca sgp si a obtinut de la banca acordul la prima casa, insa mai sunt cativa pasi pana la incheierea contractului definitiv, exista vre-o solutie ca cei din armata sa il poata ajuta cu plata macar a o parte din rata la Prima Casa in locul celei care o primeste acum la chiria casei in care locuieste?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2016
Andreea_Ecaterina, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:26, 31 Octombrie 2016
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj gena_b gena_b Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni, divort Cryss84 Cryss84 Buna ziua! am si eu o intrebare: am o prietena casatorita care are credit pentru un apartament cu 2 camere in franci elvetieni.. si a auzit ca daca ... (vezi toată discuția)
Consecinte revocare testament ro-lari ro-lari Trei fosti colegi, de peste 30 ani, convin in 1995 ca EA sa achite Statului casa LUI, pe Legea 112, si sa-i achite aceeasi suma si LUI iar EL sa plece ... (vezi toată discuția)