avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salarii

buna dimineata,
am avut in luna septembrie si octombrie un coleg care a solicitat la restul de plata si un avans ,ceva probleme personale a avut.la noi se da si rest de plata si avans.este infractiune?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 11:21, 31 Octombrie 2016
Nu, nu este infractiune. Atata vreme cat exista o cerere a salariatului, aprobata de administrator.
La urmatoarea lichidare, i se va retine si avansul acordat acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans angajat+retinere ulterioara din salariu suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un angajat solicita cel putin o data la 2 luni, primirea unei sume variabile, in avans, din salariul sau (nevoie personale urgente). Ulterior i ... (vezi toată discuția)
Stat salarii andreea_89 andreea_89 buna seara.am si eu o intrebare. banii de pe statul din luna septembrie s-au dat jumatate in luna octombrie si jumatate in noiembrie,mentionez ca am facut ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale preaviz, desfiintare post tester321 tester321 am primit decizie de concediere cu desfiintarea postului, care va fi efectiva in data de 30.10.2009. Angajatorul tb sa imi plateasca un rest de salariu din ... (vezi toată discuția)