avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare vecin

Buna ziua,

Am fost sfatuit sa notific oficial vecinul de sus cu privire la pagubele create de acesta prin inundare. Intrebarea mea este cum se face aceasta notificare oficiala? Este o simpla scrisoare pe care o pun in cutia lui postala? Si cum il pot actiona in instanta daca nu colaboreaza (ceea ce ste foarte probabil)? Unde se depune plangerea avnd in vedere ca locuim in Drumul Taberei? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 11:29, 31 Octombrie 2016
Probabil ati fost sfatuit cu privire la o notificare de punere in intarziere, aceasta este o notificare tehnica nu o simpla scrisoare. Mai mult decat atat trebuie trimisa in modalitatile prevazute de lege pentru a-si produce efectele (printr-un mod care asigura confirmarea primirii). Cu privire la sesizarea instantei, din datele oferite de dvs. pare a fi competenta Judecatoria Sector 6 si este vorba despre o cerere de chemare in judecata, nu despre o plangere. Ar fi util sa fiti reprezentat/asistat de un avocat in acest demers intrucat cuprinde multi pasi de specialitate pe care e posibil sa nu-i stapaniti.
notificarea o puteti sa o faceti prin posta ,trimeteti scrisoare cu continut declarat , acest lucru va v-a ajuta in demesurile viitoare , notificati si conducerea asociatiei , ptr ca eu cunosc un caz , cand vecini se certau " de mama focului " si necazul era, teava comuna de apa calda care era fisurata in planseu ( tavan ) dintre propietari , s-a intervenit s-a reparat si vecini sunt cei mai buni prieteni , asigurare aveti la apartament?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga vecinul de deasupra sa-si repare wc-ul care-mi distruge tavanul? mirikeus mirikeus Buna ziua, Tocmai ne-am renovat apartamentul insa avem un mare ghinion cu vecinii care sunt extrem de \\"intelegatori si omenosi\\". Mai exact, vecinului de ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)