avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dovada calitatii de reprezentant a semnatarului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dovada calitatii de reprezentant a semnatarului

Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de chemare in judecata, am primit o cittatie prin care mi s-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de reprezentant a semnatarului. Precizez ca directorul general a semnat pentru administrator, acesta fiind in concediu de crestere a copilului. Directorul general detine doar o imputernicire ( nu procura) semnata de catre administrator inaintea intrarii in concediu. Ce inscrisuri pot depune in acest caz, pentru a face aceasta dovada?
Cel mai recent răspuns: -Christian- , utilizator 15:21, 31 Octombrie 2016
Puteti depune direct cererea de chemare in judecata semnata de administrator alaturi de un extras ONRC din care sa rezulte aceasta calitate/o adresa de insusire de catre administrator a cererii de chemare in judecata initiale/o procura notariala.
in timpul concediului de crestere a copilului, administratorul mai are drept de semnatura ?
Depinde de cum este numit ca administrator. Cu contract de munca, cu contract de mandat?
Sa stiti ca procura este acelasi lucru cu imputernicirea.
Cred ca pentru o actiune in instant, administratorul aflat in concediu poate smena fara probleme.
Poate semna fara probleme chiar daca este in concediu, singura problema ar fi daca in contractul/statutul se precizeaza ca, in caz de concediu/imposibilitate de a semna poate semna alta persoana,de ex.directorul general.
Daca administatorul are contract de munca acesta este suspendat pe durata ccc.

Daca a delegat atribuțiile, atunci faceti dovada cu acea procura/imputernicire.

Alte discuții în legătură

Reprezentare consilier juridic buna ziua, am trimis prin posta ... cas23 cas23 Reprezentare consilier juridic Buna ziua, Am trimis prin posta intampinare la o cerere de apel, semnata de directorul societatii. Prin citatie, instanta de ... (vezi toată discuția)
Semnare/reprezentare srl actiune instanta Khostin Khostin Buna ziua. In vederea contestarii unui pv de contraventie primit de un srl, in calitate de imputernicit am semnat plangerea. Am depus plangerea si ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata - dovada reprezentant legal andreya1202 andreya1202 buna ziua, in comunicarea de la instanta se mentioneaza ca trebuie depusa calitatea de reprezentant legal. Pentru acest lucru, se pune procura, ... (vezi toată discuția)