Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de chemare in judecata, am primit o cittatie prin care mi s-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de reprezentant a semnatarului. Precizez ca directorul general a semnat pentru administrator, acesta fiind in concediu de crestere a copilului. Directorul general detine doar o imputernicire ( nu procura) semnata de catre administrator inaintea intrarii in concediu. Ce inscrisuri pot depune in acest caz, pentru a face aceasta dovada?
Puteti depune direct cererea de chemare in judecata semnata de administrator alaturi de un extras ONRC din care sa rezulte aceasta calitate/o adresa de insusire de catre administrator a cererii de chemare in judecata initiale/o procura notariala.
Depinde de cum este numit ca administrator. Cu contract de munca, cu contract de mandat?
Sa stiti ca procura este acelasi lucru cu imputernicirea.
Cred ca pentru o actiune in instant, administratorul aflat in concediu poate smena fara probleme.
Poate semna fara probleme chiar daca este in concediu, singura problema ar fi daca in contractul/statutul se precizeaza ca, in caz de concediu/imposibilitate de a semna poate semna alta persoana,de ex.directorul general.