avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare consilier juridic Buna ziua, Am trimis ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare consilier juridic Buna ziua, Am trimis prin posta ...

Reprezentare consilier juridic
Buna ziua, Am trimis prin posta intampinare la o cerere de apel, semnata de directorul societatii. Prin citatie, instanta de judecata ne-a solicitat sa depunem dovada calitatii de reprezentant a semnatarului intampinarii, prin depunerea unei cereri de pe contractul de asistenta juridica si un extras ONRC, conform art. 151 corob. cu art. 84 CPC.

In afara de extras ONRC din care reiese calitatea de reprezentant al semnatarului intampinarii (directorul societatii) si a imputernicirii in vederea reprezentarii consilierului juridic incadrat la societate cu cim nedeterminat, ce mai trebuie depus?
Multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: cas23 , utilizator 08:39, 4 August 2023
Bună ziua,

Din punctul meu de vedere, documentele pe care le-ați pregătit sunt suficiente pentru a dovedi calitatea de reprezentant al societății.
Imputernicirea pentru reprezentare in dosar a fost depusa odata cu intampinarea, Din aceasta reiese ca sunt incadrata la societate cu CIM, astfel ca nu inteleg de ce solicita copie de pe contractul de asistenta juridica. Mai trebuie sa depun si altceva? Multumesc!
Este suficient extras ONRC, solicitarea fiind corecta dădv legal conf cod procedura civila.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare/reprezentare srl actiune instanta Khostin Khostin Buna ziua. In vederea contestarii unui pv de contraventie primit de un srl, in calitate de imputernicit am semnat plangerea. Am depus plangerea si ... (vezi toată discuția)
Apel la viciu de procedura observator27 observator27 Salutare tuturor, Va solicit o opinie cu privire la urmatoarea situatie: Am fost actionat in instanta de catre asociatia de proprietari al carui membru ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate reprezentant legal asociatii si fundatii situatia ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu dovada calitate reprezentant legal asociatii si fundatii situatia data, litigiu in instanta: uniune asociatii de proprietari( reclamanta) in ... (vezi toată discuția)