avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CADASTRU NEFINALIZAT, DE MAI BINE DE 4 LUNI....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CADASTRU NEFINALIZAT, DE MAI BINE DE 4 LUNI....

Buna ziua, as dori o informatie referitor la un act de cadastru pe un garaj situat pe pamantul primariei, inceputul intabularii fiind undeva la jumatea lui iulie 2016.
In prezent cadastristul angajat in luna Iulie, nici macar nu-mi mai raspunde la telefon, daramite sa-mi spuna in ce faza de activitate este. Am avut si as avea clienti interesati de cumpararea garajului, dar am ajuns sa-i pierd din cauza actului nefinalizat.
Un alt amanunt garajul este mostenit cu acte in regula de cei doi frati, in urma decesului tatalui( eu sunt mama copilului minor ce-l reprezint, iar celalalt fiind deja major).Ambii copii sunt pe teritoriul Italiei, al meu invata, celalalt lucreaza) Cum as putea sa-mi obtin actul de cadastru, sau macar suma de bani, platita integral si actele pentru a incerca cu un alt cadastrist.
Singurul lucru care mi s-a spus, ca se intarzie atat de mult ca s-a suprapus cu terenul unui garaj vecin. Culmea ca si asta e o minciuna, garajul vecinului mentionat este in capatul celalalt al lungului sir de garaje. Dar este mai bine de o luna de cand nu-mi raspunde la telefon cadastristul angajat.As putea angaja un avocat sa se duca la oficiul de cadastru sa primeasca informatii in numele meu (nostru a mostenitorilor), sau trebuie sa deschid proces in tribunal?
Multumesc in anticipat.
Cel mai recent răspuns: elenna9 , utilizator 14:05, 31 Octombrie 2016
Puenti-i in vedere cadastristului prin intermediul unui executor judecatoresc sa execute lucrarea prtr.care a luat banii,caz contrar il actionati in judecata.
Multumesc de raspuns, Problema este ca nu am nici o chitanta, deoarece baiatul major i-a dat banii cadastristului si i s-a spus ca v-a primi chitantele inpreuna cu lucrarea. Mai nou, abia acum am aflat ca din iulie pana in prezent nu a trecut nici un fel de lucrare la avizarea documentelor cadastrale la Oficiul de Cadastru, nici de cadastristul angajat, si nici de catre seful ei, la care am fost "plasati" de curand.Ce am putea face in cazul asta? Si este normal sa ne fi cerut actele actele originale ale garajului? Cum as putea sa m-i le recuperez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren cos2tel cos2tel Buna seara , suntem intr-o situatie .. avem 2 terenuri suprapuse pe laterala circa 1,8 din masuratorile cadastristilor , una dintre parcele este libera iar ... (vezi toată discuția)
Expertul nu vrea sa mai discute bukinst bukinst In vederea intabularii unui imobil curti constructii s-a apelat la serviciile unui expert cadastru pentru a efectua documentatia cadastrala urmand ca tot el sa ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa fac ceva? ela_79 ela_79 Va rog sa ne ajutati cu un sfat! Acum 3 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un teren in buc cu o casa de chirpici. In ideea de a o darama si construi ... (vezi toată discuția)