avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare plata indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare plata indemnizatie somaj

Avem urmatoare situatie: Un salariat angajat din perioada de somaj cu contract de munca pe durata determinata mai mica de 12 luni ( pana in luna decembrie). Pe aceasta perioada somajul se suspenda. Intrebare : daca intervine concedierea salariatului inainte de data expirarii contractului , se mai reia plata somajului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 31 Octombrie 2016
Se mai reia plata indemnizatiei de somaj , intrucat c.i.m. va inceta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea 86Madalina81 86Madalina81 Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot fi concediata daca sunt insarcinata si am un contract de munca pe perioada determinata care expira in ianuarie. Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tiganasu99 tiganasu99 Pe 8/01/2014 s a nascut al meu copil eram in somaj pe 03/02/2014 m am angajat si am luat supliment de insertie fara sa intru in concediu crestere copil acum ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract pe durata determinata gabrielaion gabrielaion Buna ziua. O angajata cu contract pe durata determinata se afla in concediu medical de lauzie. Suspendarea contractului pt intrare in crestere copil intervine ... (vezi toată discuția)