avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrari audio in spatiul public
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrari audio in spatiul public

Pot inregistra legal,audio in institutii publice precum ANAF si Casa de Sanatate?

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio interviu/ proba orala examen angajare Ionelll12345 Ionelll12345 Buna ziua. 1.Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, este legal si fara nicio urmare juridica negativa pentru persoana mea, sa inregistrez audio un ... (vezi toată discuția)
De câteva luni avem ca vecini niște chiriași petrecăreți. au fost amendați, am luat legătura și cu proprietarul dar degeaba. cum am putea scăpa de acest coșmar? Mari911 Mari911 Buna ziua! De cateva luni bune, s-au mutat chiriasi care periodic organizeaza petreceri, betii si alte nenorociri. Am chemat de cateva ori politia, au fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul la servicii medicale in sistemul public de sanatate elenagabi elenagabi Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Firma la care lucrez are datorii foarte mari la bugetele de stat, inclusiv la Fondul de sanatate, si se ... (vezi toată discuția)