De câteva luni avem ca vecini niște chiriași petrecăreți. Au fost amendați, am luat legătura și cu proprietarul dar degeaba. Cum am putea scăpa de acest coșmar?
Buna ziua! De cateva luni bune, s-au mutat chiriasi care periodic organizeaza petreceri, betii si alte nenorociri. Am chemat de cateva ori politia, au fost amendati, insa degeaba. Am luat legatura cu proprietarul care nu da semne ca ar vrea sa ia vreo masura. Vecinii sunt extrem de lasi si nu vor a se implice. Cum a-m putea sa scapam de acest cosmar? Va multumesc din suflet!!!!!
Posibil sa deschideti o actiune in instanta si sa anexati la actiune documente care sa va sustina punctul de vedere (sesizari facute la politie, amenzi contraventionale aplicate de politie, etc.).
In instanta puteti solicita proba cu martori (vecini).
Daca proprietarul nu doreste sa se impuna in fata chiriasilor si nu detine contract de inchiriere cu acestia puteti sesiza ANAF in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Buna ziua! Poate fi valabila solutia si in cazul in care peste drum de casa noastra s-a construit o fabrica si aveam zilnic intre 60-80 db pe fereastra casei? Intre timp au dat faliment si e liniste, dar ma tem ca nu o sa tina mult. In caz ca reancep in ce ar consta actiunea. Avem fotografii, inregistrari audio-video, dar facute de noi, deoarece in momentul cand faceam sesizari si venea sanatatea publica orice zgomot inceta. Va multumesc!
Vecini galagiosi
Blueberry
Buna ziua! Am o problema cu vecinii mei, mai exact cu vecina, care la 12 noaptea vorbeste la telefon, foarte galagios de nu ma pot odihni. Avem balcon comun ... (vezi toată discuția)