De câteva luni avem ca vecini niște chiriași petrecăreți. Au fost amendați, am luat legătura și cu proprietarul dar degeaba. Cum am putea scăpa de acest coșmar?
Buna ziua! De cateva luni bune, s-au mutat chiriasi care periodic organizeaza petreceri, betii si alte nenorociri. Am chemat de cateva ori politia, au fost amendati, insa degeaba. Am luat legatura cu proprietarul care nu da semne ca ar vrea sa ia vreo masura. Vecinii sunt extrem de lasi si nu vor a se implice. Cum a-m putea sa scapam de acest cosmar? Va multumesc din suflet!!!!!
Trebuia sa deschideti o discutie noua.
Pentru a fi avute in vedere de instanta de judecata pe langa inregistrarile dvs. este bine sa prezentati sesizari facute la politie/ primarie, documente intocmite de catre institutiile sesizate si primite de dvs. ca raspuns la sesizarile facute, buletine de determinare noxe zgomot/ vibratii emise de catre firme autorizate de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii (gasiti pe internet) sa efectueze astfel de determinari.
Vecini galagiosi
Blueberry
Buna ziua! Am o problema cu vecinii mei, mai exact cu vecina, care la 12 noaptea vorbeste la telefon, foarte galagios de nu ma pot odihni. Avem balcon comun ... (vezi toată discuția)