avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Buna ziua. Va scriu in legatura cu abonamentul unei pensionare incheiat pentru telefonie si televiziune. Desi are abonamentul minim, plateste in jur de 75 lei pe luna, ceea e de destul de mult pentru un pensionar. Din cele 100 de kinute acordate foloseste in jur de 8, iar in cazul televiziunii, vizioneaza 2-3 posturi. De asemenea, in momentul încheierii contractului I s-a spus ca va plati 65 de lei, iar valoarea facturilor n-a fost si ju este aceasta. Plateste in jur de 75 lei. In momentul in care am vorbit cu un consultant in privinta negocierii contractului pentru o valoare mai mica mi s-a spus ca nu se poate pana in momentul expirarii contractului, acelasi lucru fiind valabil si pentru rezilierea contractului.
Intrebarea mea e următoarea: Chiar nu se poate rezilia contractul sub nici o forma?
Citisem [ link extern ] ).
[ link extern ] .
Va rog sa ma lamuriti!

Alte discuții în legătură

Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata taxa pentru rezilierea contractului vodafone iacobsimona iacobsimona Buna ziua, Am 2 abonamente la Vodafone, unul expira in octombrie anul acesta si unul expira in martie 2016. Am vrut sa reziliez acest contract dar mi se cere ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)