avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... constructie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

constructie

buna ! as dori sa stiu daca pe teren pasune extravilan se poate construi un grajd (constructie usoarea) ..pe boltari ...sau doar pe pasune intravilan
va multumesc !
Petre
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:32, 1 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Nu este posibil sa construiti pe teren extravilan.
Trebuie efectuate demersuri pentru a trece terenul in intravilan.
Demersurile ce trebuie efectuate sunt de obicei costisitoare.
Trecerea in intravilan se poate face de primarie daca exista cereri/ conditii pentru zona respectiva, nu doar, separat, pentru proprietatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)