avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident- nepastrarea distantei regulamentare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident- nepastrarea distantei regulamentare

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: In data de 25.07.2016, in timp ce acordam prioritate la trecerea de pietoni, am fost lovita din spate de un autoturism. Sotia soferului vinovat era insarcinata si mi s-a facut mila de ei(greseala mea), si nu am chemat politia. Am facut amiabila. Am mers la firma de asigurare, unde acesta avea polita, am dat declaratie, insa vinovatul nu vrea sa se prezinte, pe motiv ca nu are timp.Pe data de 3.11.2016, expira cele 3 luni de cand am dat eu declaratie, iar el nu se va prezenta.
Pot sa imi recuperez in vreun fel paguba ( mentionez ca nu a fost foarte grav. Vopseaua sarita, bara julita). Firma de asigurare spune ca nu are cum sa ma despagubeasca daca el nu da declaratie. Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc.:(
Puteti incerca sa apelati la propria polita CASCO, daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar daune rca lemon28 lemon28 Buna ziua! Am fost implicat intr-o tamponare in lant.Eram oprit in coloana pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor in fata si in spatele meu fiind ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)