avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil din stimulent de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil din stimulent de insertie?

Buna ziua!
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns!
Sunt angajat full time,beneficiez de stimulent de insertie deoarece sotia nu a realizat venituri inainte de nasterea juniorului!
Pot sa intru in CCC din stimulent de insertie?Si care-i baza de calcul?85%din veniturile realizate anterior nasterii copilului?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
Ciolty, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 1 Noiembrie 2016
Da, puteti intra in CCC.

Indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată (n.m., 1063 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil sandumarian24 sandumarian24 Buna seara! Sotia mea se afla in prezent la al treilea concediu de maternitate, copilul avand 6 luni. Ma intereseaza daca as putea sa mi iau eu concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017 Nicoleta929 Nicoleta929 Urmez sa nasc în martie 2017. Mă afectează cumva calculul indemnizație pe care am sa primesc după naștere dacă îmi iau medical la 5 luni cu 75% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc focavasile focavasile buna seara. eu urmeaza sa intru in ccc. care e diferenta intre a opta pentru un an sau pentru doi. daca optez pentru un an voi primi bani mai multi ? (vezi toată discuția)