avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație 2017

Urmez sa nasc în martie 2017. Mă afectează cumva calculul indemnizație pe care am sa primesc după naștere dacă îmi iau medical la 5 luni cu 75% din salar. Adică primești minimum de 1060 lei este indiferent de cât cotizezi în medical sau ca te duci la serviciu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 6 Noiembrie 2016
Indemnizaţia lunară pentru CCC se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.(n.m., 1063 lei.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizația? Sasha1992 Sasha1992 Buna ziua, am si eu o întrebare eu sunt angajata la firma soțului, întrebarea mea este daca nu am nici un medical si lucrez pana in ziua in care nasc are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil sandumarian24 sandumarian24 Buna seara! Sotia mea se afla in prezent la al treilea concediu de maternitate, copilul avand 6 luni. Ma intereseaza daca as putea sa mi iau eu concediul ... (vezi toată discuția)