avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna seara!
Sotia mea se afla in prezent la al treilea concediu de maternitate, copilul avand 6 luni. Ma intereseaza daca as putea sa mi iau eu concediul in continuare. Daca da tot 85 la suta din venitul meu se considera? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 18 Noiembrie 2016
Daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, atunci puteti intra dvs in CCC.

Indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată (n.m., 1063 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil din stimulent de insertie? Ciolty Ciolty Buna ziua! Am o intrebare la care nu am gasit raspuns! Sunt angajat full time,beneficiez de stimulent de insertie deoarece sotia nu a realizat venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017 Nicoleta929 Nicoleta929 Urmez sa nasc în martie 2017. Mă afectează cumva calculul indemnizație pe care am sa primesc după naștere dacă îmi iau medical la 5 luni cu 75% din ... (vezi toată discuția)