avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Invocarea
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Invocarea

1. Intimata a depus un inscris la dosar, citat de instanta in cuprinsul hotararii, dar care nu mi-a fost comunicat. Poate fi invocata o forma de nulitate? judecat sunt aceleasi.
2.Instanta reda partial documente si citeaza unele argumente dintr-un proces anterior recent, partile si completul de judecata fiind aceleasi, fara ca acestea sa fie sustinute de probe (inscrisuri ) depuse la dosar. Am in vedere faptul ca documentele si argumentele utilizate sunt doar fragmente din dosarul anterior, unele scoase din context #-oX-( .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:54, 2 Noiembrie 2016
Invocarea nulitatii (?)
1. Intimata a depus un inscris la dosar, citat de instanta in cuprinsul hotararii, dar eu nu am primit un exemplar din acel inscris.
2.Instanta reda partial documente si citeaza unele argumente dintr-un proces anterior recent incheiat, partile si completul de judecata fiind aceleasi, fara ca acestea sa fie sustinute de probe (inscrisuri ) depuse la dosar. Am in vedere faptul ca documentele si argumentele utilizate sunt doar fragmente din dosarul anterior, unele scoase din context #-oX-( .

In legatura cu aceste doua aspecte poate fi invocata o forma a nulitatii, sau exista o alta modalitate de a proceda ? Mentionez ca sunt in termenul de apel.

Dacă vreți sa va exercitati dreptul la un proces echitabil va puteți angaja avocat pentru a se analiza actele.

Dacă unele înscrisuri nu au fost comunicate puteți câștiga în calea de atac.
Trebuie însă verificat ce rezulta din dosar și avocatul va poate fi de real folos.

Diferența dintre apărarea făcută de avocat și cea făcută fără avocat e adesea imensa.

E posibil sa rezulte ca înscrisurile s-au comunicat dar sa nu fie asa...
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mai sunt noua zile pana la expirarea termenului de apel... nu stiu daca mai este timp.
Aveți timp dacă va grăbiți.
Dacă stați pana îl ultima zi nu va fi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Depunerea unui duplicat al motivelor de recurs poate atrage nulitatea? Pasare1 Pasare1 Buna Ziua, fiind vorba despre o cerere de recurs ( Motive) adresata si depusa Instantei la o anumita data in luna noiembrie 2011 - cu termen de recurs citat ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)