avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA nedepunere la timp decl.300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

nedepunere la timp decl.300

Nu am depus declaratia 300 deoarece nu mai are cine sa-mi faca contabilitaea,nu mai am nici un angajat,firma intra in insolventa...ce se intampla? am vreo 2 facturi neintroduse pe luna iulie..stiu ca pot primi amenda,dar nu as avea din ce sa o platesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters94259 , utilizator 18:47, 28 August 2009
Daca sunteti platitor de TVA lunar, decontul 300 trebuia depus pana la data de 25.08.2009, nedepunerea decontului 300 atrage dupa sine o amenda de minim 2500 lei care trebuie achitata in 48 ore de la primirea procesului verbal.
Daca sunteti la prima abatere veti avea noroc sa scapati cu un avertisment.
Cel mai bine ar fi sa intrati pe www.mfinante.ro si descarcati programul de declaratii 2009 si completati in decont la achizitii valoarea fara tva si tva aferent si la vanzari la fel.
scuze amenda este de 250 lei nu 2500 lei
multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Tva haiducu haiducu ce se poate intampla daca am intarzia cu declaratia pentru a deveni platitor de tva?? am intarziat o luna> (vezi toată discuția)
Firma inactiva-declaratia 300 andradaa andradaa Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Am deschis o firma in luna octombrie dar din cauza unor probleme financiare firma nu are nici o zi ... (vezi toată discuția)