Divortat, fara partaj, fosta locuieste in apartamentul comun, iar eu in alta localitate de 7 ani. In ziua in care s-a pronuntat instanta pe fond, am aflat de actiunea introdusa de catre asociatia de proprietari in care am calitatea de parat, pentru debite restante, desi fosta locuieste acolo. Aceasta mi-a ascuns acest fapt, ea fiind si cea care a primit citatia in locul meu. Daca eu nu mai locuiesc efectiv de 7 ani in apartamentul comun si nu mi-am schimbat domiciliul in buletin, ce pot face in cazul de fata? Mentionez ca sentinta nu a fost inca comunicata. Multumesc!
Acum pentru ca ati aflat, cunoasteti situatia si aveti posibilitatea sa intrati in posesia deciziei date de instanta.
Apoi in termenul legal prevazut in hotarare, contestati in instanta acea hotarare formuland apel.
Initial intrati in posesia hotararii instantei
Conditionat de motivatia instantei de judecata aveti dreptul sa analizati oportunitatea atacarii solutiei de fond
dumneavoastra sunteti divortat dar fara partaj , nu locuiti in acel apartament de 7 ani dar nu ati schimbat adresa de pe buletin , banuiesc ca nici cerere de scutire de la plata ptr unele cote de intretinere nu aveti, apartamentul pe care inca il detineti in propietate a acumulat debite ( restante ) ptr cheltuieli cote intretinere , asociatia de propietari v-a actionat in instanta in calitatea dumneavoastra de propietar , puteti sa faceti apel ( dar eu cred ca nu aveti sansa de castig , ptr ca , cotele de intretinere nu sunt determinate numai pe prezenta dumneavoastra in acea perioada in acel apartament ) nproblemele ce au rezultat din aceasta problema trebuie sa o rezolvati dumneavoastra si fosta sotie ,poate in urmatoarea actiune de partaj
Restante intretinere
Ufff
Buna seara.incepand din anul 2011 am plecat din apartamentul pe care inca il detin impreuna cu fostul sot, in 2013 am divortat, in 2016 am deschis proces de ... (vezi toată discuția)