avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pasi pentru deschiderea unui proces pentru obligarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pasi pentru deschiderea unui proces pentru obligarea unei inmatriculari auto.

Buna ziua, acum 6 ani am vandut o masina insa asteptand la notar pentru a face contractul de vanzare cumparare un avocat din zona ne-a propus sa ne faca el o cerere ( de mana ) specificand ca este recunoscuta ca si act de vanzare cumparare daca este trecuta cu martori si semnaturi pe ia.
Am facut acea cerere insa la primarie nu este recunoscuta si eu platesc in contiinuare impozitul de 6 ani, i-am solicitat in nenumarate randuri celui care a cumparat masina ca macar sa plateasca anual banii pentru impozitul local si refuza orice intelegere.
Din aceasta cauza as vrea sa il trimit in judecata pentru a putea ca aceasta masina sa nu mai figureze pe rolul meu la consiliul local, mentionez ca toate actele masinii sunt pe numele meu.
Nu dispun de fonduri financiare sa platesc un avocat asa ca as aprecia daca m-ati indruma exact ce tip de cerere trebuie sa depun si unde pentru a putea pe respectiva persoana in instanta pentru inmatricularea respectivului autorurism.
Va multumesc , zi placuta.

Alte discuții în legătură

Vanzare masina sorinica42 sorinica42 Am vandut catre cineva o masina,am incheiat cu acea persoana un cotract de vanzare-cumparare,insa el,dupa doi ani de la cumpararea masinii ,inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare GoleaDaniel GoleaDaniel Buna ziua,acum ceva vreme am cumparat o masina de la un domn din Bucuresti.Dansul cumparase masina de la Porsche Romania.Porsche Romania o cumparase de la ... (vezi toată discuția)