Am o întrebare dar şi o nemulţumire .Băiatul meu a trăit în concubinaj timp de 10 ani ,în acest timp a avut 3 copii împreunà cu respectivă.Primi doi copii ia trecut tatàl necunoscut ..pe motive orgolioase împotriva băiatului meu .Sau despàrtit de 2 ani iar ia îi interzice sà îşi vădà copii.În plus la ora actualà copii sunt cu bunicul matern ..el este cu antencedente alcolice şi are la activ internàri în pisihiatrie.A plecat în italia şi nu are nici bunul simt să răspundă la telefon cànd sunà propriul tatà ..Bàiatul meu a încercat de nenumàrate ori să vorbească cu ia şi sà o convingà să îi dea copii .Dar ia din mândrie şi prostie abuzeazà de suferinţă copiilor ca să îi facà în ciudà băiatului meu (zicànd ..ţi-am zis eu ţie şi lui mata de ce sà plàng eu dupà copii mai bine plàngeti voi .La ora actualà unul dintre copii este în spital abandonat ..nu a fost nimeni cu zilele la el .. Bàiatul meu nefind în ţarà abia ieri a aflat de la o vecinà de bloc a presupusei mame ...Noi vrem sà luàm copii nu vrem sà fie maltrataţi şi suferizi din prostia unei femei orgolioase ,care îi place distracţiile şi plăcerile ..vreau să mai specific cà ia a luat calea greşità atàt vagabontajul cât şi drogurile .In plus are un limbaj de stradà ..cind aducem vorba despre responsabilitàti ia nu vrea sa audà nimic si incepe cu injuri si obscenitàti ..vreau un sfat ,un raspuns cum putem lua in regim de urgentà copii ?
Buna ziua,
Tatal minorilor poate sa ceara stabilirea paternitatii pentru toti copiii daca are convingerea ca sunt ai lui.
Va fi obligat sa plateasca pensia alimentara si va avea dreptul sa-i vada.
Va putea sa solicite in instanta sa se stabileasca domiciliul minorilor la el.
Consultati un avocat care sa va sprijine in demersurile in instanta.
Celalalt parinte
AlexandraDD
Buna ziua ,
Daca o persoana are doi copii (baiat si fata ) , sunt divortati iar fostul sot are drept de vizita la mica intelegere . Fostul sot doreste sa ... (vezi toată discuția)